Langanpätkiä- blogissa oli jokin aika sitten nimikilpailu Villasukan kehittelemälle sukkamallille ja minun ehdotukseni, Vendela, tuntui osuvimmalta, joten eilen kopsahti postilaatikkoon palkinto:) Suurkiitokset vielä Villasukalle! Paketista paljastui tällaisia ihanuuksia, jotka tosiaan piristivät päivää:

1653326.jpg

Iso vyyhti Pirtin Kehräämön villalankaa, josta tulee ehdottomasti joku ihana huivi, suloisia nappeja sekä suussa sulava polkkakaramelli. Kiitokset! Eilen menikin hyvä tovi Ravelryssä huiveja bongaillessa... Luna Moth Shawl on yksi varteenotettava vaihtoehto, mutta täytyy vielä katsella muitakin.

Fufo-kuukausi on edennyt jo himpun verran yli puolen välin ja kovasta neulomisesta huolimatta keskeneräisyyksiä on vielä kolme: varrasvirkattu huivi, oma villatakki sekä Mystery Shawl. Mysteerihuivin jätän suosiolla odottelemaan aikoja parempia, etenee omaa tahtiaan silloin tällöin, mutta varrasvirkkausta on taas harjoiteltu ja huivia on varmaan reilu puolimetriä (puuttuvaa metriä odotellessa...) ja villatakki etenee ihan kivasti. Onkohan jossain ohjeistusta "nurinperin" neulotuista hihoista tai mitä pitäisi huomioida, jos tekee hihat poimimalla silmukat kädentieltä?

Ainoa valmistunut työ on pikkusukat Onlinien Supersockesta - ensimmäisestä langasta jonka olen netistä tilannut! Piti sitten heti tilata Saksasta, vaikka saksankielen taito ei ole mun vahvimpia puoliani! Ihan tavalliset pikkusukat 44 silmukalla 2,5 mm:n puikoilla. Muuten oikein mukava lanka, mutta omat sukkani ovat jo kovin nukkaantuneet (ajalta ennen blogia). No näin pienet sukat tuskin ehtivät nukkaantumaan...

1653318.jpg

Juhannusta odotellen,

Outi