Olisiko keväisen auringonpaisteen syy vai mikä, mutta viime aikoina puikoilla ja koukulla on ollut enemmän puuvillaa kuin aikoihin - enkä oikeasti edes pidä puuvillan neulomisesta! Mutta pahvilaatikollinen puuvillalankoja pyöri työhuoneen raivaamisen jälkeen niin kiusallisesti tiellä, että pakkohan niistä oli ryhtyä työstämään jotakin.

Mandarin Petit -mallilehtiä selaillessa löytyi kiva neuletakin malli ja hetken laatikkoa pengottua tuli nostalginen tunne, kun hypistelin turkoosia ja kevään vihreää, beigeä ja tummemman vihreää puuvilla kerää hyppysissäni. Näistä olen neulonut isommille pojilleni ensimmäiseksi kesäksi hupulliset villatakit ja pari vuotta sitten toiset villatakit, ja nythän näiden jämälangoista saisi vielä pikkuveljellekin kivan raidallisen neuleen:)
Raitoja oli kiva tehdä, ainoastaan päättelyiden kohdalla alkoi tympiä...  2,5 mm:n puikoilla lankaa kului 6 kk:n koolla neulottuun takkiin 122 grammaa.

Ravelryn aakkoshaasteen E-kirjaimella alkavaksi työksi neuloin Mona Schmidtin Embossed Leaves -sukat, oma sukkalaatikko koki kovia vaatehuoneen siivouksen yhteydessä - kummallista, kuinka sukat eivät kestä käytössä;) Langaksi Nalle Aloe Vera ja puikkoina 2,5 mm, helposti muistiin painuva malli ja kas kummaa, automatkalla tuli toista sukkaa neulottua inan liikaa, joten purkuhommiahan siitä tuli. Nalle Aloe Verasta ei tullut lempparilankaa, sen verran "karvaista" pintaa siitä neulottuna tuli - tavallinen Nalle käyttäytyy mielestäni paljon paremmin.
Puuvillalankanöttösiä pyöri harmittavissa määrin sohvan lähellä, joten tartuin ainoaan hyllystä löytyvään virkkauskirjaan ja annoin mennä - harjoituksia tyyliin "sormi kirjan tähän väliin, mitähän siitä tulee..." Ihan kivoja mukin ja pannunalusia kesäpöytää somistamaan ja lempimukin alle sävy sävyyn, tietenkin;)Mukavaa viikonloppua
Outi