Tässäpä olisi ryhmäkuva viime kertaisen postauksen jälkeen valmistuneista neuleista:

4765717362_761db1e3f0.jpg

Isoimpana Kesäyön Hullutus- neuleena oli Pikkuveli - taasen, neljäs tänä vuonna... Tämän kertainen Pikkuveli on menossa synttärilahjaksi kummipojan pikkuveljelle ja on 4-vuotiaan koolla neulottu, ihan samoilla spekseillä kuin omien poikieni Pikkuveli- takit alkuvuonna. Neljäs neuletakki samalla mallilla puolen vuoden sisällä alkoi hieman tympiä, mutta yhä edelleen olen sitä mieltä, että yksi takki on yksi parhaista malleista, mitä olen ikinä neulonut!

Muut ovatkin sellaisia pieniä päivän parin neulomuksia: vaaleansinisävyisestä Novita Wool Sävystä vauvan myssy, jonka mallina on Norwegian Sweet Baby Cap (2,5 mm:n puikot) ja joka ainakin mallina toimineen vauvanuken päähän istui kohtalaisen hyvin.

Keväällä tuli neulottua muutama Turn A Square- pipo, mutta mies jäi silloin vaille pipoa, joten pitihän hänellekin pipo tehdä. Simppeli malli, joka valmistui 3,5 mm:n puikoilla Gjestalin mustasta Jannesta varsin nopeasti - aurinkoisella säällä musta lankakaan ei tunnu niin hankalalta kuin talven pimeinä iltoina.

Päähineiden päällä on pikkuruiset sukat poikien nukelle, ja koska olen laiska miettimään silmukkamääriä, niin Ravelrystä löytyi sopivat sukat Baby Born- nukellekin, 32 silmukalla tuli oikein mukavasti nuken jalkoihin sopivat sukat Opal Prismasta 2,5 mm:n puikoilla.

Valkoinen pitkula ansaitsee oman kuvansa:

4765073691_9ed5c1def0.jpg

KYH-projekteihin oli hyvä upottaa muutamia pieniä nopeasti valmistuvia töitäkin ja sillä perusteella heitin puikoille neulotun kirjanmerkin. Loppujen lopuksi aikaa tähän meni suhteellisen paljon, vaikka lankaa (Novita Virkkauslanka, 1,5 mm:n puikot) ei kulunutkaan kuin huikeat 4 grammaa! Parin purkamisen jälkeen tein malliin vähän omia muutoksia, lisäsin ainaoikeaa molempiin päihin ja reunoihin sekä laitoin tupsun alareunaan, jolloin tuloksena on hivenen ryhdikkäämpi kirjanmerkki. Lisäryhtiä kirjanmerkille antaa sokeritärkki, jonka teko-ohjeen googlettaminen, pohdiskelu ja toteuttaminen veivät oman aikansa. Ihan tyytyväinen en tärkkäyksen lopputulokseen ole, mutta täytyy jolloin toisella kertaa testailla tärkkiä. Mutta aika söpö tästä tuli:)

Yhdet valmistuneet tossut ovat vielä kuvaamatta, mutta vielä on kuusi KYH- neuletta kesken:

Onneksi heinäkuu on vasta aluillaan, hyvällä tuurilla voin saada kaikki KYH- neuleet valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Hiukan kyllä houkuttelisi jo laittaa puikoille SKA:n heinäkuiset mysteerikirjoneulesukat, ihme kyllä lankavarastosta löytyi juuri oikeat väritkin, mutta muuten olisi kyllä hauska jatkaa hullutellen vielä hetken aikaa:)

Aurinkoista heinäkuuta!

Outi