Vakaa aikomukseni oli tehdä kolmannen viikon KYH-neuleista oma postauksensa jo viime viikolla, mutta niin vain aika meni ja neljäskin KYH- viikko meni. Mutta tällä kertaa lyhyesti KYH-juttuja:

4743177708_e468420fb5.jpg

Kolmannen viikon valmistuneiden saldo on kovin vähäinen: vaippahousut, pikkusukat ja tiskirätti, mutta kuninkaallisia häitä seuratessa tuli sitten aloitettua loput kyhäilyt, hyvissä ajoin ennen juhannuspäivää, joka on virallisesti viimeinen hullutteluiden aloituspäivä. Osa tuolloin aloitetuista on jo valmistunut, mutta osa on vielä puikoillakin - epäilenpä, että heinäkuun loppupuolella voi tulla vielä kiire!

Muutama muukin pikkutyö on valmistunut, mutta en ole ehtinyt vielä kuvaamiseen asti - pikkuruinen kirjanmerkki kun huutaa tärkkiä kaunistautumiseensa ja neulojalla on hieman sormi suussa tuon aineen kanssa. Täytynee yön pimenevinä tunteina etsiskellä sokeritärkin ohjetta.

Mutta juhannuksen jälkeen menikin melkein kokonainen päivä langanpäättely- puuhissa. FUFO-tempaushan loppuu kesäkuun päättyessä ja päättelyitä vailla valmiina ollut peitto on koko kesäkuun ajan jäänyt KYH-tempauksen jalkoihin. Joten neula käteen, sakset lähettyvillä ja muutama sata (?) langanpäätä tuli päätellyiksi. Ensi kerralla jämälankapeittoa tehdessä kyllä muistan neuloa ne langanpäät heti sinne peiton uumeniin piiloon! Mutta viime elokuun lopussa aloittamani jämälankadominopeitto on vihdoin valmis:)

4742620535_d10151cef3.jpg

Lankoina on pääasiassa Novitan Nallea, Gjestalin Maijaa ja SandnesGarnin Sisua, ja kanssaneulojien ystävällisellä avustuksella löytyi täydennystä omaan valikoimaan. Puikkoina oli 2,5 mm:n bambusukkikset ja tekeleelle tuli painoa 396 grammaa. Tällä hetkellä peitolle ei ole varsinaista käyttöä ja ehkä lankalakon joskus päättyessä teen siihen vielä jonkinlaisen reunuksen. Ehkä tai sitten en. Mutta keskeneräisyys tuli selätettyä:)

Seuraavalla kerralla lisää KYH-projekteista, nyt yläkerrasta kuuluu sen verran vaativaa karjuntaa, että pitää rientää.

Aurinkoista viikkoa!

Outi