Maaliskuu alkaa jo olla ohitse  ja tänään on viimeinen päivä neuloa jotain lankahamsteri-projekteja. Omalta osaltani hamsterointi päättyi jo viikonloppuna, kun sain viimeisen lapasen langat pääteltyä ja huovutettavan patalapun pyykkikoneeseen. Nyt on "lupa" taas tehdä noita muita projekteja.

4478908000_b88132be1a.jpg

Pieni jämäkerä Noro Silk Gardenia on jo jonkun aikaa pyörinyt mielessä ja vihdoin viimein se pääsi puikoille yhdisttynä suklaanruskeaan Cascade 220 - lankaan. Pipo Turn A Squaren mallilla ja lapaset omasta päästä 40 silmukalla, peukalokiilalla ja pyöreähköllä kärjellä. Kiva setti, joka piristää mukavasti tummaa talvitakkia.

Herkkupala pipon väreistä:

4478284379_cce8df6590.jpg

Viimeisenä langankulutusprojektina tein huovutettavan patalapun Garnstudion Alaskasta. Puikoiksi osuivat 5 mm:n pyöröt ja tyyliksi "koko kerä (vajaa) neulotaan sileää"... Lopuksi tekele pesukoneeseen ja sitten ihmettelemään lopputulosta: 60 asteen pesussa lappu kutistui melkoisesti, 1400 kierrosta pienemmätkin kierrokset olisivat varmasti riittäneet linkoukseen, mutta huopumistulos on ihan ok, varmasti toimii patalappuna ihan hyvin. Tähän voi sitten jokainen kuvitella ruskean suorakaiteen mallisen lärpäkkeen:)

Esikoisen puuvillahuppari etenee kohtuullisen hyvää vauhtia kun lupasin itselleni, että aloitan oman Tangled Yoke Cardiganin vasta kun saan puuvillat pois puikoilta...

Rauhallista pääsiäisen aikaa!

Outi