Lankahamsterit ovat vierähtäneet jo viimeiselle viikolle enkä vain ole saanut aikaiseksi esitellä aikaansaannoksiani täällä - ihan jokaisen rätin takia ei viitsi blogia päivittää ja noita pieniä hamsteritöitä kertyy vähitellen ihan kiitettävä kasa.

Joten suoraan asiaan:

4426374773_273430bc52.jpg

Turn A Square -pipo nuoremmalle pikkuherralle, lankana edellisen postauksen sinisen pipon lailla SandnesGarnin Duett. Mukava malli, josta kolmas versio omaa päätä lämmittämään valmistui tällä viikolla.

Viime vuoden lankahamsterien aikana neuloin ensimmäiset tiskirättini, joten perinteikkäästi neuloin muutaman lisää. Tiskata en osaa bambu- ja puuvillaräteillä, mutta pikkuväen ruokailun jälkeen ne ovat vertaansa vailla ruokapöydän puhdistamisessa. Tällä kertaa malliksi valikoituivat Knitted Lacy Round Cloth ja Grandmother's Favorite Cloth. Lankana on Drops Paris.

4464713510_f67fb88703.jpg

Antiikkilankaosastoa edustaa kaksinkertaisesta Novita Floricasta neulottu kauluri. En edes muista koska olen langan ostanut, todennäköisesti 90-luvun puolivälissä... Että jo oli aika tehdä siitä jotain! Dropsin ohje oli tuttuun tapaan selkeä ja kaulurista tuli oikein mukava:)

4464709590_4507d6d739.jpg

Maaliskuulle yhtenä sukanneulontahaasteena oli pitsi ja aikani pähkäiltyä päädyin jättämään ihanammat sukkalangat kaappiin ja neulomaan pitkästä aikaa Nallesta sukat. Malliksi valikoitui Uhoavan Gnun Kertut, joita olen muutamat tehnyt jo aikaisemmin, tosin paksummasta langasta. Pinkin Nallen neulominen oli tuskaa, lanka tuntui 2,5 mm:n bambuilla neulottaessa niin muoviselta, että oli muutaman kerran liki, etten vetänyt puikkoja työstä... No, loppulankakerä ei asu meillä enää;)

4463930797_49339dea0c.jpg

Pitkään to-do- listalla olleet Karismalapaset pääsivät myös puikoille ja valmistuivat varsin ripeästi. Kiva malli, jos lankavarastossa olisi lisää Dropsin Karisman vahvuista lankaa, niin näitä voisi tehdä muutamat lahjakoppaan.

4463934743_c5f864be24.jpg

Siinähän ne sitten olivatkin tähän asti valmistuneet hamsterityöt. Pienten töiden neulominen alkoi jossain vaiheessa tylsistyttää sen verran, että oli pakko laittaa vanhemman pikkuherran puuvillatakki puikoille - sopivassa tasapainossa puuvillaa ja hamsteritöitä, niin joku etenee ainakin. Ja pehmeiden lankojen tympiessä oli hyvä siirtyä vääntämään hopealankaa lenkille... Siitä kuvia ja juttua lisää kunhan vaan saan koruni viimeisteltyä:)

Rentouttavaa viikonloppua,

Outi