Saattaa olla, että edellisen "helmiä neuleeseen" -projektin jälkeen vannoin, etten sekaantuisi enää yhtä aikaa sekä lankaan että helmiin. Toisin kuitenkin kävi, sillä hinku osallistua tammikuun sukanneulonta-haasteeseen Ravelryssä kävi niin suureksi, että päädyin pujottelemaan yhteensä 280 helmeä lankaan...

4284002571_9211df0cb8.jpg

Malliksi valikoitui Knittystä Rolling Thunder- sukat ja langaksi Lorna's Lacen Shepherd Sock (sävy Mixed Berries). Sukat olivat oikein mukavat neuloa eikä helmien paikalleen laittaminen ollut lainkaan hankalaa - valmiiksi lankaan pujoitettujen helmien asettelu kävi huomattavasti näppärämmin kuin helmien paikoilleen nykertäminen minimaalisella virkkuukoukulla.

4313837330_80c33de981.jpg

Sukan varren yläosan yksinkertaisen mallineuleen jälkeen Rolling Thunder-sukat olivat varsin simppeliä neulottavaa ja tuntuvat jaloissa oikein mukavilta. Nämä ovat tälläiset diivailu-sukat, ei helmisukkia viitsi kumisaappaisiin laittaa!

Lankaa kului 82 grammaa ja puikkoina olivat 2 mm:n metalliset sukkapuikot.

4313027693_5572a30d2a.jpg

Sukan varsien siemenhelmien (koko 6/o) etsiskely nettikaupoista olikin sitten oma lukunsa. Toinen toistaan ihanampia helmiä, lukkoja ja muita. Muutamana yönä huomasin kellon olevan jo vaikka mitä, kun olin unohtunut katsomaan helmiä, varsinainen harakka;) Kansalaisopistosta tulikin samoihin aikoihin kevään kurssiesite ja kas kummaa, päädyin ilmoittautumaan maaliskuiselle hopeakorukurssille.

Nyt kahvia keittämään, innostuin aamulla leipomaan yrtti-juustoleipää ja pullaa. Yli 20 asteen pakkanen saa tekemään ihmeitä:)

Outi