Vaikka marraskuussakin puikot ovat heiluneet, niin valmista ei oikein tunnu tulevan - tai jos tulee, niin on ollut aivan liian pimeää tuotosten kuvaamiseen. Tänään taivaan täytti ihmeellinen valoilmiö, pitkästä aikaa.

Marraskuun alussa valmistuivat Cookie A:n suunnittelemat Monkey- sukat, joihin käytin muutama vuosi sitten vaihdossa saamaani OnLinien Supersocke 100 -lankaa 2,5 mm:n puikoilla. Vastoin ennakko-odotuksiani malli oli hyvin helposti mieleenjäävä ja sukkapari valmistui vajaassa viikossa.

4121236611_d1d0f41aa8.jpg

Lokakuun lopussa vanhenin ja sain lahjaksi muun muassa ihkua sukkalankaa, neulekirjoja ja -ohjeita. Ohjeista ensimmäisenä pääsi puikoille Villapeikon suunnittelema Mustikka- pipo:

4122008306_69b8b327e0.jpg

Lankana on villapaidasta jäänyttä Drops Karismaa ja puikot muistaakseni olivat 3,5 m. Kiva malli, joka istuu hyvin päähän ja jonka palmikkokuviota oli hauska tehdä. Tykkään kovasti, varmasti jossain vaiheessa teen muutaman eri värisen Mustikan.

Mitäpä muuta? Mysteerisukat ja -huivi edistyvät hiljakseen, vihje/viikko tahti on ollut niiden neulomiselle varsin maltillinen. Sukissa käytetään mosaiikkineulontaa, joka tekniikkana on sukissa minulle vieraampi, ja niistä vaikuttaisi tulevan... ööh, mielenkiintoiset. Ehkä kivammat neuloa kuin pitää?

Tampereen messuilla tuli käytyä, mutta yllävän vähän lankaa tuli ostettua: vyyhdillinen ihanaista Manos del Uruguayn vihreää SilkBlendiä, vyyhdillinen suloisen pehmeää tummansinistä BC Garnin Baby Alpacaa ja vyyhdillinen Colinetten Jitterbugia tummanvihreänä sekä muutamat puikot. "Hiukan" lankavaraston täydennyksiä on vielä tulossa, mutta tarkoituksena on osallistua Ravelryn Lankalaatikko-ryhmässä virinneeseen ajatukseen liki vuoden mittaisesta langanostolakosta... Tähän juttuun palaan takuulla vielä omassa postauksessaan!

Muuten kulunut kuukausi on mennyt tiiviisti maalausprojektin kimpussa, joka onneksi alkaa jo olla loppusuoralla. Ehkä huomenna jo saan hyllyn koottua ja lasten tavarat paikoilleen - ainakin hetkeksi:)

Outi