Koska viime aikoina olen etupäässä vain aloittanut uusia käsitöitä, ei myöskään valmista ole syntynyt - paitsi Hittavaiset Ullan ohjeilla, jotka esittelen joskus myöhemmin muiden lapasten kanssa.

Joten olen keskittynyt lankavaraston pienennysprojektiin: toistaiseksi tässä taloudessa noudatetaan langanostolakkoa ja keskitytään tuhoamaan varastoja... Kymmenen kilon lankavarasto on ensimmäisenä tavoitteena, mutta saattaa olla, että pääkopassani tuolle tavoitteelle antama aika (vuoden loppuun) on aavistuksen liian tiukka. Mutta joka tapauksessa lankaostoksia saa ajatella vasta, kun tänä vuonna on neulottu enemmän kuin tähän mennessä on ostettu. Ja sitä odotellessa on hyvä miettiä sopivaa lankavaraston kokoa ja herkutella oman mansikkamaan sadolla:

1247689270_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päädyin ostamaan uuden Novitan sen  herättämän runsaan keskustelun takia - ja siksi, että kaksi neulovaa ystävää kommentoivat lehteä toisistaan tietämättä minulle melkein samoin sanoin: ei tiedä itkeäkö vaiko  nauraa.

Lehti oli hmm.. mielenkiintoinen. Jotenkin kivasti uudistunut, jotenkin "niin sitä samaa kuin ennenkin"ja muutama malli oli aivan liian samanlainen kuin jo on nähty: panta vs. calorimetry ja pyörylätakki vs. pinwheel. Ja voisihan kuvissa näkyä sekä esiteltävä vaate että mallin päälaki;)

Lehden ostoreissulla kävin hiplaamassa paljon puhuttua Puroa Prisman hyllyssä - ihan kiva, mutta ei välttämättä minun maun mukainen: värit olivat kyllä kauniita, mutta tuntuma jäi arveluttamaan. Purosta oli kyllä ohjeita pilvinpimein lehdessä ja täytyy myöntää, että hiukan aikaa mietin, että pitäisikö tehdä vaikka huivi Purosta.

Neulemallit eivät kolahtaneet, jotkin lankojen värit kyllä, mutta lankavaraston kutistusprojekti mielessä taitavat jäädä hyllyyn. Välillä on mielessä käynyt, että pitäisikö taas tilata Novita, mutta pitänee harkita vielä, ei vielä tämän numeron perusteella.

Ensi kerralla jotain valmista!

Outi