Viimeisen ufon nujertaminen oli kyllä todellinen työvoitto: hukkuneita ohjeita, megakokoinen moka, sotkuinen lanka etc... Mutta sisulla vaan sekin valmistui - eri juttu on sitten se, että oliko neulominen koko ajan nautittavaa ja rentouttavaa!

Eli kaksi vuotta sitten heinäkuussa aloitettu Melanie Gibbonsin suunnittelema Mystery Stole 3/Swan Lake (Ravelry-linkki) valmistui vihdoinkin. Oma versioni on kovin erinäköinen kuin alkuperäinen, mutta kun siipimäinen huivi ei tuntunut omalta ja jossain vaiheessa olin hypännyt yhden kaavion yli, niin väkisinhän tuosta tuli persoonallisemman näköinen;) Kas tässä:

3632329593_3cdbe7abb2.jpg

Kaavioissa sekoilu kohta kyllä erottuu, mutta en löytänyt etsinnöistä huolimatta hukkunutta kaaviota ja kuvio kelpaa kyllä tuollaisena itselleni. Mustaa huivia toivottavasti en tarvitse niin usein, että tehty moka alkaisi pistämään usein silmään!

3632330923_b5fbb3fa8b.jpg

Lankana on kaksinkertainen Grignascon musta MerinoSilk ja puikkoina 3 mm:n Addit. Huivissa on pieniä hematiittihelmiä, jotka olen kiinnitellyt 0,6 mm:n virkkuukoukulla työn edetessä.

3633137354_ef36fa3d99.jpg

Mitäpä tästä vielä sanoisi? Tulipa tehtyä - väri ei ole omin, helmien yhdistäminen neuleeseen ei ole ihan suosikkijuttuja ja kahden identtisen pitsihuivikappaleen yhdistäminen silmuikoimalla vaatii tiukkaa keskittymistä ja hyvät hermot...

Mutta nyt on lupa tehdä palkinnoksi lankahankintoja:D

Outi