Juhannuksena oli sähköpostiin tullut Raverlyn värivaihtopaketin seurantakoodi ja tänään oli kiiru päästä noutamaan paketti postista - ei tullut kuuloonkaan, että olisin odottanut huomiseen ja mennyt saapumisilmoituksen kanssa pakettia hakemaan!

Mutta hätäily palkittiin ja ruusuisesta laatikosta paljastui vaikka mitä ihanuuksia:

3650679679_3943d9cf84.jpg

Vaihto oli koottu parin lempivärin ympärille ja siihen piti kuulua lankaa, jotain kesäistä ja jotain itsetehtyä. Paketista paljastui kaksi kerää Hjertegarnin sulosen pehmeää Alpaca Silkiä, iso vyyhti Vuorelman Kampavillalankaa sekä sokerina pohjalla käsinvärjätty vyyhti Amy's Rainbow'n Ella Sock (väri Treefrog) sukkalankaa..  Päässä vilisee jo vaikka mitä malleja näiden lankojen varalle, aivan mahtavia!

Itsetehtyä osuutta edustavat sukat, jotka istuvat jalkaan todella hyvin - kaunis mallineule ja ihana lanka - jos parini luet tätä, niin olisin todella kiitollinen langan tiedoista ja mallista. Ihanan siliteltävät sukat!

Lisäksi paketissa oli Galina Khmelevan suunnittelema, Interweave Pressin julkaisema The Gossamer Webs Design Collection - Three Orenburg Shawls to Knit- ohjekirjanen, jossa on hienoja pitsihuiveja (yksi pomppasi heti...), kesäistä ajanvietettä-vihkonen sekä jättikokoinen nalle-tikkari, slurps:)

Pienen salapoliisityön perusteella taisin päästä vähän jäljille, mutta odottelen vielä varmistusta. Mutta joka tapauksessa parini on löytänyt todellakin juuri minun maun mukaisia lankoja ja yllätyksiä, aivan mahtavaa! Kiitokset kovasti!

Outi