Pääsiäiskortit eivät ole ominta lajiani, mutta innostuin askartelemaan kyläpaikkaan kortin - kaveriporukalla kerätty lahjakortti sellaisenaan olisi ollut vähän kalsean tuntuinen. Joten kiirastorstaina iltamyöhään ja pitkänperjantain aamuna syntyi tälläinen:

1239358111_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

GlitterPotista hankitut leimasimet ovat Penny Blackin "Fresh New Day" setistä ja sopivat kivasti kevääseen ja pääsiäiseen, satunnaiselle askartelijalle mukavan monikäyttöisiä. Muutama muukin samasta kaupasta ostettu  setti odottelee vuoroaan. Muuten ihan peruskortti askartelumateriaaleineen ja akvarellivärikynien kanssa värityksineen.

Jos pääsiäinen on varma merkki keväästä ja tulevasta kesästä, niin verhojen vaihtokuume lienee kevään merkki myös. Vanhat kesäverhot näyttivät jotenkin niin tylsiltä, että suuntasin kulkuni lempiverhokauppaani ja sain monta hyvää ideaa kaupan päälle.

Pääsiäiseksi saimme vihdoin verhotkin vaihdettua - ompelu-urakka sujui päiväunien aikana muutamana päivänä, mutta ripustusta jouduin odottelemaan.

1239396167_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keittiöön tuli pieni suora kappa, joka on kantattu kolmelta reunalta vihreällä kankaalla, jonka sisäreunassa on ruskea tere. Alareunaan voisi vielä pujottaa metallisen listan painoksi, mutta en ole ehtinyt käymään rautakaupassa... Mielenkiintoisia nämä minun verhoprojektit, kun lähes jokaisessa on viime aikoina tarvittu akkuporakonetta, rautasahaa ynnä muita tuiki tärkeitä tarvikkeita. Kohta täytyy alkaa varustaa ikiomaa työkalupakkia, kun miehen työkalut ovat aina jossain:)

Ruokailuerkkeriin tein vain uuden kapan, sivuverhot saivat jäädä paikalleen. Samaan mallistoon kuuluva kangas kuin keittiössäkin, mutta ihan erilainen tunnelmaltaan:

1239396192_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Omaan silmääni nuo ovat omenan kukkia, mutta voin olla väärässä. Useamman ruudullisen tai raidallisen kapan jälkeen kukkakuosi tuo tervetullutta vaihtelua ja verhosta löytyviä värejä on sitten helppo yhdistää muualle: vihreää, ruskeaa, valkoista, turkoosia... Täydelliset värit.

Tyynynpäällisistä toinen ehti valmiiksi pääsiäiseksi, toinen on osittain harsittu ja odottaa vielä ompelua - terenauha yhdistettynä reunaan kiinnitettyyn vetoketjuun oli huomattavasti verhojen ompelua hitaampi projekti. Mutta samaa kangasta kuin kapassa ja sellainen myyränruskea tere. Joten ompeluprojekti jatkuu lähiaikoina... Täytyy koputta puuta, että ompelukoneen ja ompelijan hyvin alkanut suhde jatkuu yhtä auvoisana - kop, kop!

Pikkuväki kuuluu vaativan palveluja, joten oikein mukavaa pääsiäistä kaikille!

Outi