Hamsterikuun jälkeen päätin keskittyä isompiin töihin hetkeksi, minkä takia ei valmiita töitä ole juuri esiteltäväksi. Ehkä, hyvällä tuurilla saan alpakkaisen neulepaidan tämän viikon aikana valmiiksi (toinen hiha puuttuu) ja ehkä, jos mielenkiinto tylsää sukkamallia yhdistettynä rumaan lankaan kohtaan säilyy edes nykyisellä tasolla, valmis sukka saa parinsa...

Ravelrystä bongasin keltaisten sukkien yhteisneulonta- projektin ja päätin vihdoin tehdä jotain ainoalle keltaiselle kerälleni. Ilman yhteisneulontaa kerä olisi taatusti vieläkin kaapin perukoilla. Tai sitten lattialla tai pikkuassistenttien käsissä: 

Äidin lankavarastot kokivat tiukkaa arviointia ja hyväksyviä, helliä silityksiä äidin mankeloidessa lakanoita - mankeli on tuossa lankakorien yläpuolella ja pojilla oli hauskaa mankeliliinan alla lankavarastoja tutkiessa. Muutenkin viime aikoina on ollut suurta huvia tulla nojailemaan sohvalla istuvan äidin luo ja nypätä puikoista... kyllä lähtee, ainakin alpakkaiset silmukat liukkailta Addin-pyöröiltä! Tai kaapata langanpätkällä työhön ripustettu kerroslaskuri terävien pikkuhampaiden purtavaksi;)

Näihin kuulumisiin, valmistuvia neuletöitä odotellessa!

Outi