Valmis neuletakki on jo odotellut muutaman päivän kuvatuksi tulemista, mutta koska hovikuvaaja ei ole valoisaan aikaan paikalla, kotihousujen vaihtaminen "kuvauskelpoisiin" vaatteisiin ei houkuttele (tämä jakku huutaa parikseen yhtä vaatehuoneessa roikkuvaa ruskean kirjavaa puolihametta ja trikoopuseroa) ja lyhythihainen neuletakki aiheuttaa enimmäkseen vilunväristyksiä tällä hetkellä, niin lopputulokseksi jää pannukakkua muistuttava lättänä kuva valmiista neuleesta:)

Onneksi Ulla-neuleessa on loistavia kuvia ohjeen yhteydessä, joten sieltä voi käydä kurkkimassa lisää. Lankana minunkin versiossa on Garnstudion Bomull/Lin (53% puuvilla, 47% pellava) ja puikot 4 mm, lankaa kului inan vajaat 400 grammaa. Ihan mukava lankatuttavuus, joskin kaikki käsialan epätasaisuudet näkyvät. Mutta mukavan tuntuista ja uskoisin, että peseminen saattaisi jopa parantaa tämän langan näköä?

Vähän tällainen välitilaviikko: isompia juttuja ei viitsi aloittaa lankahamstereita odotellessa, sukan neulominen ei tunnu kovin motivoivalta (iski toisen sukan -syndrooma) eikä oikein ole selvää suunnitelmaa mitä seuraavaksi aloittaisi... Jos menisi keittämään iltapäiväteetä?

Outi