Helmikuu lähestyy kovaa vauhtia ja samalla lähestyy Lankahamsterien startti. Kunnon hamsterin tavoin pitää tietenkin ensiksi täyttää varastot, jotta olisi "jotain" kulutettavaa, joten teimme kimppatilauksen Tapion kauppaan. Tässä on oma osani:

Yritin kovasti pysytellä kohtuudessa: Mandarin Petitiä kesää silmällä pitäen ja tarjouksesta Fabelia ja Maija - Fabelit sukiksi ja Maija halpuutensa vuoksi:) Joten lankavarasto kasvoi taas 700 grammaa...

Toivon mukaan tämän kuukauden aikana saan valmiiksi keskeneräisyydet eli viimeisteltyä Ystävälle- neuletakin, jolle kostutus teki ihmeitä ja neulottua kirjoneuleen puuttuvan hihan ja kiinnitettyä ne. Hiukan arveluttaa tuon kirjoneuleen hihojen kiinnittäminen, kun en ole aikaisemmin leikannut hiha-aukkoja... Muistaakseni jossain netissä on olemassa kyllä kuvallinen ohjekin, täytynee googlettaa ennen kuin isken saksen neuleeseen!

Mutta hamsterikuukautta varten olen kaivellut jo jotain lankoja esille, mutta varsinaista ahaa-elämystä ei ole tullut. Joku isompi projekti olisi mukava, mutta toisaalta sukkiakin voisi tikutella vaihtelun vuoksi. Täytyy varmaan tarkistaa to-do- listan sisältöä.

No, onhan tässä vielä vajaa kaksi viikkoa miettimis- ja hamstraamisaikaa!

Outi