Sainpas sittenkin hyvissä ajoin valkoisen terrieri-puseron valmiiksi. Melkein jo näin painajaisia keskeneräisestä joululahjasta ja parista muusta joululahjasta, joiden valmistus ei onneksi ole minun käsissäni - eipä näin kuivilla korppukäsillä pakohaavoineen kauheasti innosta neuloa:( Tähän mennessä on kokeiltu vaikka kuinka monta käsivoidetta, Bepantenia ja hanskat rasvatuissa käsissä nukkumista... Hyviä vinkkejä??

Mutta esikoisen koirapusero valmistui ja ohje on taas Lanett Klassikot -lehdestä (edelleen hyvä lehti, mutta tämän jälkeen siirrän sen tauolle). Lankana ohjeen mukainen Lanett ja puikkoina sekalainen valikoima 2 mm:n ja 2,5 mm:n puikkoja. Suoran vartalo-osan neulominen oli melkoisen puuduttavaa puuhaa, mutta v-aukkoinen kaulus oli kivaa vaihtelua tavallisesti neulomiini kaula-aukkoihin. Periaatteessa pusero olisi ollut varsin nopea neulottava, mutta käytännössä edelle kiilasivat ja välistä vetivät kaikki mielenkiintoisemmat/kiireellisemmät hommat. Lankaa kului 134 grammaa, joten suurta lovea ei varastoon tullut.

Kuva on kehno, mutta idea näkyy: helma ja hihat ribbineulosta, vartalo sileää neuletta ja kaula-aukkoon samaa ribbiä kuin muuallakin. Ja juju on tietty pieni musta terrieri punaisine pantoineen:

Että tällainen paita siitä tuli. Nyt pitää lähteä ottamaan kakkuja pois uunista!

Joulua odotellen,

Outi