Abban biisiä rallatellen Nancy Bushin Raha Scarf tuli valmiiksi, pingotetuksi ja langanpäät päätellyiksi. Hauskan niminen huivi ja kyllähän pitsikuvio muistuttaa hiukat kolikoita. Malli on Knitted Lace of Estonia kirjasta, josta varmaan jossain vaiheessa tulee tehtyä monimutkaisempia kolmiohuivejakin, mutta yksinkertainen mallikuvio jäi mieleen ja Lana Grossan ihanaisen pehmeä Tusshena-silkkimohair (55%-45%) oli jo valmiina sohvan nurkassa puretun huivin alun jäljiltä. Puikoiksi valikoituivat 4 mm:n Addin pyöröt ja huiville tuli kokoa 16 x 157, ihan passeli kaulahuivin mitta - lankaa 85 grammaa, karvan vaille kaksi vyyhtiä.

Tusshena on ensimmäisiä nettiostoksia ööh.. kolmen tai neljän vuoden takaa ja muistaakseni se on kotoisin saksalaisesta Seasonstoresta. Mukavan pehmeä lanka, mutta kamala purettava... Onneksi tässä mallissa ei tullut purettavaa:)

Joulukorttitehdas on vallannut pinta-alaa, kortteja tuntuu olevan siellä ja täällä. Vielä rusetit ja jouluntoivotukset ennen kuin ovat valmiina. Ihmeellistä kyllä, eivät taida jäädä viimeiseen päivään... Tai voihan tässä niinkin vielä käydä;) Jouluisten mausteiden tuoksu leijailee mauste- ja taatelikakuista, piparkakkutaikina odottaa huomista ja kaiken kaikkiaan takaraivossa häilyy ajatus kaiken valmiiksi saamisesta hyvissä ajoin - olisikohan se oikeasti edes mahdollista??

Outi