Eilisen postauksen "jos olisin reipas"- saivartelu sai tarttumaan hommiin ja korttitehdas pääsi yön pimeinä tunteina vauhtiin. Joulukorttitarvikkeet tosin saivat väistyä hetkeksi syrjemmälle, sillä niiden edelle kiilasivat nallekarhut:) Meillä vietetään poikien yksivuotissyntymäpäiviä parin viikon kuluttua ja niin hyvää syytä pitää juhlistaa ihan oikeilla kutsukorteilla...

Kortin idea on itselle nostalginen, sillä ajatus näihin kortteihin löytyi Outi Paaden kirjasta Iloinen askarteluvuosi (julkaistu vuonna 1981) ja josta olen itse askarrellut lapsena huikeat määrät kaikenlaista. Ja nallesabluunan tarjosi Tutta-tuote - pieniin farkkuhaalareihin oli ripustettu niin suloinen pahvinen nallekarhu roikkumaan, että jätin sen talteen ja hiukan suurensin sitä skannerilla näitä kortteja varten. Muuten ihan tavallisia leikkaa-liimaa- osaston kortteja kahdesta eri värisestä kartongista, skräppipaperista (rusetit) ja tavallisesta tulostuspaperista.

Nalleilla on etu- ja takaosa ja niiden väliin liimatussa, haitariksi taitellussa paperissa on tulostettu teksti. Käsinkirjoitetut olisivat kivoja, ehkä joskus opin vielä jotain hienoja kalligrafisia kiemuroita. Nallekorttejen lisäksi ajattelin ainakin nallekakkua, saa nähdä miten käy, saanko kakun näyttämään nallekarhulta!

Mutta Raha-huivi on pingotusta ja päättelyitä vailla valmis ja joulukortit edelleen vaiheessa. Täytyy kaivella vesiväripensselit jostain kätköistä ja ottaa pari yön tuntia tehokkaaseen käyttöön... Jostain kumman syystä päivällä tekeminen ei ole kovin tehokasta;)

Outi