Kummipoika vietti eilen 5-vuotissyntymäpäiviään ja vaikka juhlat ovatkin vasta ensi viikonloppuna, niin esittelen nyt jo liskosukat, koska yllätys säilyy joka tapauksessa. Pienen pojan varmuudella sukkien ja muiden talvitamineiden pitää ehdottomasti olla ruskeita ja liskot ovat mieluisia, joten kummitäti päätti yhdistää nämä:)

Sukat ovat ihan perussukat (52 silmukkaa) Opalin Uni- sukkalangasta ja liskot on kirjailtu niihin jälkeen päin. Ravelrystä löytyi hyvä liskomalli, onneksi niin, koska omat luonnokset liskoista näyttivät aika hassuilta...

Liskojen kirjailuun käytin On Linen Supersocke 100-lankaa, joka osoittautui tosi kivan kirjavaksi. Taidan pistää to-do- listalle Monkey-sukat tästä langasta!

Tässä vielä lähikuvaa liskosta:

Nämä sukat olivat tällainen hauska väliprojekti... Yksi huivin tekele odottaa valokuvausta, mutta pikkuassistentit estävät sen nyt juuri. Ja tuosta huivista ei tullut mitä piti, joten eipä sen kuvaamisella niin kiire ole. Mutta Ravelryssä surffaillessa löysin sellaisen tempauksen kuin Lankalaatikko ja tottahan siihen piti ilmoittautua mukaan! Langanosto lakkoilua itse luoduin säännöin loppuvuoden ajan. Ja uskokaa tai älkää, niin käsityökopasta näkyy pohja... no, ei kannata katsoa sohvalle;)

Mukavaa viikkoa,

Outi