Miehen puseron hihat, extra-pitkinä, tuntuvat pitkiltä kuin mikäkin nälkävuosi ja niitä toista päivää neuloessa alkoivat verhojen viimeistelytreffit ompelukoneen seurassa tuntumaan loistoajatukselta... Joten tuumasta toimeen - näille treffeille haettiin seuraksi  Janomen lisäksi akkuporakone ja katkennut rautasahan terän pätkä (ensimmäinen "saha", joka osui varastosta käteen) ennen kuin homma alkoi sujumaan.

Nappien päällystäminen oli hauska homma ja ompelu sujui helposti ihan perinteisesti neulalla ja langalla, mutta napinläpien tekeminen ohueen kankaaseen oli sitäkin ärsyttävämpää... Ompeluhomma ei ollut suuren suuri eikä aikaa mennyt lopulta kovin paljon, mutta muistui taas mieleen, miksi yritän viimeiseen asti välttyä napinläviltä! Onneksi eivät jääneet näkyviin;) Miehisemmät käsityöt järeämmillä työkaluilla sujuivat mukavasti ja ehdinpä pesemään ikkunankin ennen kuin ripustin verhon paikalleen - pian sen jälkeen kyllä satoi sitten vettä.

Verho on kiinnitetty tankoon tarranauhalla ja se on rullattu paksun pahviputkilon ympärille - turkoosinsiniset tampit pitävät koko komeuden ylhäällä, joten tämä on tällainen valelaskosverho. Mitä enemmän katselen noita autoja verhokankaassa (Designers Guildin Pit Stop- niminen kuosi), niin sitä enemmän pidän niistä. Mulla oli kauheita käynnistysvaikeuksia, kun etsin poikien huoneeseen sopivaa verhokangasta. Jotenkin vierastan vähän noita örkkejä ja oikein kirjavia kankaita eikä oikein vauvakuositkaan tuntuneet hyvältä ja toi kuosi tuntui sopivan rauhalliselta huoneen vaaleanvihreään tapettiin. Punaisesta tai turkoosista langasta voisi sitten vaikka neuloa torkkupeitot tai nimikkotyynyt... Sitten joskus kun pojat muuttavat omaan huoneeseen, ei vielä raaski:)

Postin mukana tuli mielenkiintoista luettavaa Juju-kerhosta: Mary Oljen Suomalaisia sukkia ja muita neuletöitä- kirjan näköispainos vuodelta 1948. Paljon mielenkiintoista luettavaa ja aivan ihania polvisukkia! Mikäli vanhat merkit nopeista toimituksista pitävät kutinsa, niin posteljoonilla pitäisi olla tällä viikolla vielä muutakin kannettavaa... en malttaisi odottaa!

Outi