Ulkona sataa taas eikä pikkumiehiin iskenyt flunssapöpökään yhdistettynä huonosti nukuttuihin öihin ole omiaan edistämään käsitöitä. Silmät ristissä tikuttelen silmukan silloin tällöin ja toivon kovasti saavani jotain valmiiksi - ja kun neulotut silmukat jakaantuvat useamman työn kesken on lopputuloksena turhautuminen ja tunne ettei mikään neule etene. Takkatulen ääressä on kyllä varsin tunnelmallista neuloa, joten neulekipinä saisi lennähtää takaisin!

Neulomisen tökkiessä jopa ryijyä on pistelty muutama rivi eteenpäin ja mikäli tämä sadekausi yhdistettynä neulepläähän jatkuu, niin ryijy saattaa joskus valmistuakin - tällä hetkellä menossa on rivi 47 (eli 21 riviä puuttuu, ajaksi muutettuna ainakin 10 - 14 tuntia keskittymistä). Ja tämän lisäksi olen sinkoillut vielä korttiaskarteluihinkin - aloittanut, en saanut valmiiksi - eli projekteja kyllä riittää... Voisiko joku lähettää vähän energiaa ja piristymistä tänne päin? Ja taikoa flunssapöpöt hukkaan??

Pientä piristystä sadepäiviin tuli kuitenkin edellisellä viikolla, kortti- ja taiteilijatarvikkeita joksikin aikaa: kartonkia, papereita, pensseleitä, leimasimia, väriliituja, akvarellikyniä... Kaikenlaista kivaa pientä tilpehööriä, joiden kanssa saa aikaa kulumaan uskomattoman nopeasti;)

Että näillä varusteilla mennään - jouluksi pitäisi kortteja valmistua. Lankavarastoa kutistettaessa on kasvatettu urakalla askartelutarvikevarastoa, joten ojasta allikkoon . Jokohan ensi kerralla olisi esiteltäväksi jotain neulomiseen liittyvää?

Outi