Heinäkuun pari ekaa viikkoa on mennyt pientä neulelamaa kärsiessä alkukuun pienen startiittipuuskan jälkeen. Startiitin aikana puikoille pääsivät sukat ja puuvillainen raglanneule, mutta neulekorissa huudellut villatakki lamaannutti kaiken: paksu villatakki sylissä hellepäivänä ei yksinkertaisesti jaksa kiinnostaa eivätkä nappilistoihin ja kaulukseen poimittavat silmukat mahtuneet kahdelle talosta löytyneelle puikolle, joten koko työ joutui neulekoriin jäähylle odottemaan viileämpiä aikoja. No, sen verran edistystä on tapahtunut, että puuttuva puikko on hankittu ja napitkin ovat odottamassa:)

Muissa blogeissa riehuva hamsterioosikin on näyttänyt kynsiään täällä:

1714635.jpg

Heinäkuun alussa kävimme ihailemassa alpakoita Okra-maatalousnäyttelyssä ja mukaan tarttui tietenkin myös lankaa: kahta eri harmaata ja luonnonvalkoista. Alpakkaiset lapaset voisivat olla suloisen pehmeät, mutta miten mahtaa olla, kestävätköhän ne käytössä? Villamokan ihanaisia sukkalankoja on näkynyt niin monessa blogissa, että pakkohan niitä oli tilata: Föhn, Lystikäs ja Jörö - vaaleanpunertavasta Föhnistä tulevat Villasukan suunnittelemat Vendela-sukat ja kääpiöiden mukaan nimetyille vyyhdeillekin taatusti löytyy sopivat sukkamallit!

Novitan vaaleanpunertavasta Sävy-Woolista pitäisi tehdä vauvamuistamisia naapurin pikkuneidille ja valkoiset bambukerät loikkasivat hyllyyn alennusmyynnistä jo varastossa olevien kerien kavereiksi. Ihan tarkkaa suunnitelmaa niille ei vielä ole, mutta eiköhän se kirkastu. Jonkinlainen kesäneule itselle, joksikin kesäksi... Allt om handarbete- lehdessä oli kivoja malleja, voi olla että joku niistä päätyy puikoille. Joskus.

Hamsterioosi saa jatkoa vielä ensi viikolla, sillä jotenkin salaperäisesti kesälomareissun varrelle osuvat sekä Tapion kauppa että Taito-Shop Pirkanmaa... Miten ihmeessä siinä niin pääsee käymään??

Neuleiden ollessa jäähyllä olen näprännyt muutaman kortin sekä joitakin hääkoristeita, joita en täällä esittele, koska eivät tule omaan käyttöön:) Ihan perinteisiä 3D-kortteja, joihin on lisätty ääriviivatarraperhonen vellum-paperille liimattuna.

1729921.jpg

1729925.jpg

Neuleisiin hurahtamisen myötä muut käsityöt ovat jääneet vähän vähemmälle - toki korjattavia vaatteita riittää aina, mutta verhokangas odottaa ompelijaansa ja olisi hauska tehdä ompelukoneellakin jotain (valmista tulisi nopeammin...). Mutta parin viikon päästä taitaa olla vasta enemmän aikaa, tämä viikko menee kaasoillessa, ensi viikolla lomaillaan ja sitten palataan arkeen.

Helleterveisin,

Outi