Sain vihdoin valmiiksi Butterfly-jakun... Hoh-hoijaa. Jotenkin sitä odotti, että kun pitkästä aikaa saa jotain valmiiksi, niin lopputulos olisi mieleinen - tämä ei osoittautunut ainakaan ensisilmäilyllä sellaiseksi. Mallineule oli lopulta ihan mukiinmenevä kun sain sen hivenen kovaan päähäni taottua (no, pikku-ukot ovat rohmunneet mun keskittymiskyvystä leijonaosan) eikä jokaista riviä tarvinnut katsoa enää kaaviosta.

Mutta, jakku on liian leveä mun makuuni ja hihat ovat kuin perhosen siivet - isot kuin mitkä. Onneksi sentään tein lyhyet hihat, koska alkuperäisessä Moda 2/2008 -lehden mallissa on pitkät hihat - lepakot ovat sitten jo oma eläinlajinsa vaikka perhosten lailla lentelevätkin;) Mun mielestä mun mallineule oli likimain kohdallaan vaikka lankana olikin Novitan Butterfly eikä Linie 163 Bingo.. Mahtaisikohan saumurikäsittely auttaa? Tekisi vähän muotoja reunoille ja ottaisi hihoista. Vai mahtaako pitsi purkautua saumuritikin alta?

1557042.jpg

Butterflytä neuloessa tuli käytettyä loppuun ainakin neljä vajaata käsirasvatuubia, joten plussaa siitä - sekä tietenkin lankavaraston vähenemisestä, tähän kului 315 grammaa. Mutta loppua kohti aloin taas pitämään tuosta langasta, kostutettuna ja pingotettuna Butterflystä neulottu pitsi on oikein kaunista kunhan sitä ei silittele karhein käsin.

No, ehkä tätä kuvaa parhaiten että tulipa tehtyä. Juniorit kutsuvat, joten palaillaan taas!

Outi