Vieläkään ei ole mitään valmista esiteltävää, mutta hankintoja on tullut tehtyä - edellisen postauksen kuuden kirjan lisäksi sain sähköpostiin viestin, että seitsemäs toivomani kirja olisi tilattavissa ja kas kummaa, kun tilaus lähti näppärästi - säästyyhän siinä postikuluilta kun kirja ehti vielä samaan pakettiin muiden hankintojeni kanssa, silkkaa säästöä... Mutta koska posteljooni ei ole vielä muistanut kirjapaketilla, niin esitellään sitten pirteänvärisiä lankahankintoja:)

Viikonloppuna tuli mietittyä poikien kesägarderobeja ja niissä tuntui olevan ihan selvä aukko: puuvillaneulehupparit. Oikeastaan ajatus hupparista on kytenyt jo kauemmin mielessä, mutta kun Dropsin sivuilta löytyi kiva mallikin, niin tuumasta toimeen... Tapion kaupan lankavalikoimista löytyi mieluisat värit Garnstudion puuvillaista Safrania korvaamaan ohjeeessa mainitun Alpacan (turkoosinsininen värinumero 30 ja vihertävä värinumero 31).

1428173.jpg

Siitä se ajatus sitten lähti karkailemaan sinne tänne... Eihän kannata maksaa postimaksuja vain lähiaikoina tarvittavista puuvillalankakeristä kun samalla maksulla voisi ottaa jotain muutakin:) No, kaikkia lankoja ajattelin kyllä jossain vaiheessa hankkia, nyt vain aikataulu vähän tiivistyi... Lanett-keristä tulee syksymmällä sitten vihreä palmikkoneule ja punaista sekä mustaa tarvitaan pienet nöttöset koirapuseroon - molempiin mallit löytyy Lanett-klassikot vihkosesta. Kesäksi ajattelin tikutella keväthaalareiden kaveriksi puuvillamyssyt Mandarin petitistä, Ravelryssä oli kivoja malleja ja oranssiväri tuntuu sopivan kuopuksen temperamenttiin... Hjertegarnin MerinoSilk on ainoa täydellinen heräteostos - isäntä ihmetteli yksi ilta, että miksi mulla ei ole villasukkia jalassa ja minä siihen sitten toteamaan, että kun ei ole sopivan värisiä uuteen yöpaitaan;) Pitihän tuo kamala villasukkapuute sitten paikata, ainakin hankkimalla violettia lankaa jo valmiiksi! Tosi nopea toimitus Tapion kaupalla oli, lauantai-illalla naputtelin tilauksen ja tänään paketti oli jo postissa. No, pienellä paikkakunnalla voi postista kysyä onko paketti jo tullut, hätäinen kun olin.

Ekan kerran pääsin tänään rapsuttelemaan myös nurmikkoa, joten käsityöt joutuvat hivenen kärsimään pihatöiden kustannuksella. Mutta ensimmäiset krookukset ja helmililjat alkavat vähitellen kukkimaan, eihän silloin raaski jäädä sisälle neulomaan - pojatkin nukkuivat pitkät päiväunet ulkosalla ensimmäisen kerran.

Aurinkoista viikkoa

Outi