Kevään ehtiessä aina vaan pidemmälle tuli kiire neuloa puuvillapipoja lapsukaisille. Ensimmäisenä puikoille pääsi oranssi Mandarin Petit, josta muotoutui kolmannella yrityksellä mieluisannäköinen pipo. Ensimmäinen versio oli "napanuorapipo", mutta siitä tuli aivan liian suuri täksi kesäksi, toinen versio onnistui paremmin, mutta oli liian pitkä, joten purin muutaman sentin ennen kavennuksia ja kolmannella yrityksellä sain juniorin kesäpiposta mieleisen.

1488428.jpg

Pipon malli löytyi Ravelryn kautta ja kun siellä tarkemmin katselin tuota pipoa, niin totesin hyllystäni löytyvän ohjekirjan - ei vaan heti muistunut mieleen, että Debbie Blissin Baby Cashmerino kirjasessa on pipon ohje ja enempiä miettimättä etsiskelemään sopivaa ohjetta suuremmilta apajilta. Ohjeesta poiketen neuloin pipon suljettuna neuleena, puikot olivat KnitPicksin 2,75 mm:n  sukkapuikot. Kuvausrekvisiitaksi lennähti Louise-kana Ranskanmaalta kera suomalaisen äitiyspakkausperintöviltin:) Louise on koneella neulottu pehmokana, jonka on valmistanut Latitude Enfant ja jolla on pakkauksen mukaan lukuisa joukko ystäviä: Sacha, Mona, Antoine, César... sekä Marie, joka esittäytyy seuraavan pipon yhteydessä. Ihania leluja, enpä ole suomalaisissa lelukaupoissa törmännyt. Mutta näppärille neulojille ideantynkää:)

1488467.jpg

Viikonloppuna tuli leikattua useampia 3D-kuvia, joten kortteja pitäisi ryhtyä askartelemaan. Välillä oli ihan mukavaa näprätä noiden paperijuttujen kanssa ja antaa käsien huilata neulomiselta. Yksi idea vaan johtaa toiseen ja kolmanteen ja sitten alkavat nettikaupat virittelemään kutsuhuutojaan... Toistaiseksi olen harkitsevaisella kannalla ja koittanut siirtää ajatuksia pihatöihin: haravoimista riittää ja siinä samalla saa ihmetellä keväistä luontoa!

Aurinkoisia kevätpäiviä!

Outi