Viime blogikirjoituksen jälkeen onkin tapahtunut Isoja Asioita - ei neulerintamalla, jolla on ollut kovin hiljaista viimeksi aloitetun ja kärkikavennuksista asti puretun pitsineulesukan jälkeen, vaan muuten. Enpä viime kirjoitukseni jälkeen arvannut, että villanutun värin salaisuus paljastuisi näin nopeasti - kaksosten laskettu aikahan on vasta maaliskuun alussa... Mutta lapsukaiset päättivät pitää vanhempiaan vajaan viikon verran varpaillaan ja äitiään vuodelevossa sairaalassa ennen kuin päättivät syntyä joulukuun 17. päivä.

Joulun kunniaksi ensimmäinen yhteiskuva vauvoista tonttulakkeihin sonnustautuneina:

1163038.jpg

Niin, paljastetaan tässä, että kuvassa poseeraavat Pikkuherra A (1240g, 39cm) ja Pikkuherra B (1315g, 40cm) -neulesetti on siis vaaleansininen:). Pienestä koostaan huolimatta pojat ovat edistyneet huimasti viikossa ja pitävät vanhempiaan kovasti kiireisinä, joten blogi saattaa olla tavallista hiljaisempi.

Joulutervehdyksiä kirjoittelimme miehen kanssa sairaalassa, onneksi ehdin askarrella kortit maanantai-illalla valmiiksi ennen sairaalaan joutumista. Korteissa käytetyt leimasimet, haaraniitit ja nauha ovat FinnStamperilta.

1163044.jpg

Oikein mukavia joulun välipäiviä teille kaikille sekä neulerikasta ja onnellista uutta vuotta 2008!

Outi