Viime aikoina energiaa ei ole oikein riittänyt neulomiseen, työpäivän jälkeen olo on kuin maratonin jälkeen. Käsityökori on kuitenkin sitkeästi sohvan vieressä ja sohvapöydällä/sohvalla jos jonkinlaisia ohjeita ja suunnitelmia, joten aina silloin tällöin puikkoihin tulee tartuttua - mikä ei vielä takaa valmista lopputulosta! Mutta tällä hetkellä kolme työtä on puikoilla ja kaksi sukkaparia valmistunut, joten lankavarastokin on hiukan vähentynyt: 128 grammaa lankaa on kulutettu neulomalla ja 264 grammaa myyty täydentämään Runsaasti Neulovan Ystävän "pientä" lankavarastoa - no, pienihän se on verrattuna Muori Menninkäisen varastoon! Pienimuotoisessa neuletapaamisessa reilu viikko sitten Pirre antoi vinkin käydä kurkkimassa Muorin varastoa ja olihan sitä kertynyt...

967016.jpg

Ruskea Gjestalin Janne neuloutui 3,5 mm:n puikoilla Kertuiksi. Lankaa kului 88 grammaa, vaikka välillä vähän pelottikin, että 100 grammasta ei riittäisi. Tietäisikö joku mistä Jannen värikartta löytyisi? Puna-valkoraitaiset sukat ovat tavalliset perussukat pieniä varpaita lämmittämään ja 7-veljestä niihin kului tasan 40 grammaa.

Lisäksi puikoilla on sukat 4-vuotiaalle kummipojalle ja vauvan haalari sekä käsityökorin alimmaiseksi hautautunut Mystery Stole 3. Kummipojan sukkia varten piti ostaa kerä ruskeaa nallea, koska nelivuotiaan varmuudella sukkien pitää olla ruskeat ja puserossa piti olla hirviön kuva - onneksi pelottavan näköinen karhu kelpasi, kunhan se oli ruskealla pohjalla! Mutta koska minä vain varjoilen tuota -10% lankavarastosta projektia, niin en laske tuota Nalle-kerää kutistettavaan lankavarastoon. Joten neulottavaa olisi vielä 350 grammaa.. tietenkin kerällisen Nallea voisi neuloa ikään kuin bonuksena pois;)

Project Spectrum pääsi myös loppumaan, vaikka kesällä en oikein saanut mitään aikaiseksikaan. Hienoja suunnitelmia tuli kuitenkin tehtyä tammikuussa ja alku näyttikin ihan lupaavalta eikä lopputuloskaan oikeastaan ihan kehno ole: helmikuun jälkeen kaikkia Project Spectrumin värejä on käytetty oranssia lukuunottamatta - ei välttämättä juuri siinä kuussa kuin olisi pitänyt, mutta itsekin yllätyin kun tein oranssille muistilapulle äsken pientä listaa. Suunnitelmat kyllä muuttuivat välillä eikä kahden kuukauden projektiaikataulut pitäneet, mutta väliäkö tuolla. Mukava idea joka tapauksessa!

Palaillaan taas, mukavia syyspäiviä

Outi