... ja selittelyä vähäisistä päivityksistä:) Viime viikon jälkeen täällä ei ole juuri käsitöitä tehty, kummipojan valasneule edistyy vähitellen, mutta päivänä muutamana oikea käsi on vihoitellut sen verran, että on ansainnut pienen lepotauon. Toki uusia töitä on tullut suunniteltua liiankin kanssa, manailtua keskeneräisiä fufoja jne. Lepotauon aikana myös bloggaaminen on jostain syystä jäänyt vähäiseksi, joten tällä kertaa on luvassa Puikoissa-blogin JennyF:n haaste kertoa 7 faktaa itsestä.

  1. Rakastan kirjoja - keräilen keittokirjoja, mutta en ole keittiötieteilijä enkä gourmet-kokki:) Muutenkin haluan omistaa kirjat enkä käy kovin usein kirjastossa (tulee kalliiksi, kun maksan miltei joka kerta sakot:))
  2. Taloudesta löytyvät käsityötarvikkeet ovat tavallisesti hyvin järjestyksessä ja osin jopa luetteloitu (tykkään luetteloiden tekemisestä), mutta tiskipöytä on harmittavan usein sotkuinen.
  3. Neuloin ensimmäisen neulepuseron yhteistyössä mummini kanssa kirkuvan oranssista tekokuitulangasta vuonna 1987. Pusero oli pitkään lempparini!
  4. Rakastan matkustamista - suunnittelua ja tiedonkeruu tulevasta matkasta/kohteesta, lähtemisen tunnelmaa ja kotiinpaluun ihanuutta sekä tietenkin uusiin paikkoihin tutustumista. Kunpa saisin mieheen tartutettua saman kipinän!
  5. Haluaisin omistaa oman saumurin, anopin saumurin käyttäminen hankaloittaa inspiraation pohjalta työskentelyä:)
  6. Asun maalla itserakennetussa omakotitalossa aviomiehen ja koiran kanssa.
  7. Täytän syksyllä 30 ja olemme miehen kanssa olleet 10 vuotta yhdessä, 6. hääpäivä on kohta <3

Jos joku ei ole vielä osallistunut, niin toki tämän meemin saa tästä kaapata, mutta en velvoita ketään vastaamaan. Vielä viikko töitä ja ansaittu, kovasti odotettu kesäloma alkaa! Ehkäpä neulerintamallakin vilkastuu viimeistään silloin..

Outi