Vaikka viimeaikaisten harventuneiden päivitysten perusteella voisi kuvitella että täällä ei enää neulota, niin olettamus on väärä - kyllä täällä edelleen neulotaan, mutta valmista tulee kovin hitaanlaisesti. Keväiset puutarhatyöt ovat verottaneet melkoisesti neulonta-aikaa, mutta pikkuhiljaa piha alkaa näyttämään valmiilta vastaanottamaan kesää. Eilen tein puolivarjoon uuden istutuksen, johon tuli muun muassa arovuokkoja, aitoukonhattua, purppurasydämiä ja siperiankurjenmiekkoja sekä muutamia muita lajikkeita, joiden kasvuun lähtöä jään innolla odottamaan. Kasvihuone tosin odottaa vielä pystyttäjäänsä (isännän muut kiireet verottavat kotihommia), mutta toivottavasti saan kesäksi tomaatin taimet kasvamaan!

595234.jpg

Kuluneen viikon aikana olen aktiivisimmin neulonut Central Park- nimistä neuletakkia (Heather Lodinskyn Central Park Hoodie, Knitscene fall 2006). Takakappale ja vasen etukappale ovat jo valmiina ja todennäköisesti saan tänään oikean etukappaleen neulottua. Kaksinkertaisella Novitan Floricalla ja viitosen puikoilla työ etenee kuin huomaamatta ja muutaman kerran olen neulonut "pitkäksi" ja joutunut purkamaan... Alkuperäisessä ohjeessa on käytetty Tahki Yarnsin Donegal Tweediä, mutta eipä moista lankaa taida lähimaista löytyä ja Lankahamsteroinnin "pudotuspelit" ovat edelleen käynnissä. Tosin vakaa aikomukseni on lopettaa hamsterointi kolmen "aktiivisesti" kesken olevan työn valmistuttua.

Viikonlopuksi on tarkoitus suunnata ystäväpariskunnan mökille saareen, joten neulominen taitaa jäädä vähemmälle. Mutta totta kai joku käsityö on otettava mukaan!

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Outi