Koska neuletyöt ovat vielä kesken, niin tässä sunnuntain kunniaksi muutama kortti - toinen ystäväpariskunnan vastasyntyneelle pojalle ja toinen kummipojan pikkuveljen kastejuhliin. Korttitarvikkeet jäivät vielä työpöydälle odottelemaan inspiraatiota.

518385.jpg

Molemmissa korteissa on hennon vaaleansininen korttipohja. Vauvaonnittelukortti on ihan perinteinen 3D-kortti, kastepäivän kortti puolestaan yhdistelmä vellum-paperia, skräppäyspaperia ja ääriviivatarroja. Nallen väritin akvarellivärikynillä. Täytyisi tehdä varastoon taas kaikenlaisia kortteja tai edes leikata noita 3D-kuvia valmiiksi, jotta aina ei jäisi viime metreille ja kovaan kiireeseen.

Nancy-neuletakista toinenkin etukappale valmistui vihdoin viimein (jouduin vieläkin purkamaan kerran kun yritin tehdä muita juttuja samalla) ja molemmat hihat ovat puikoilla. Laukku-projekti etenee pikkuhiljaa, virkkaustyö on helppo ottaa mukaan autoon ja kyläilyreissuille, joita tänäänkin on kaksin kappalein. Ja ensi viikolla odotan kovasti postilaatikon kolahtavan.. ainakin britti-Amazonilta ja amerikkalaiselta ABC Stitch Therapyltä on tullut ilmoitus, että kirjelähetys on lähtenyt. Palataan niihin ensi viikolla!

Aurinkoista sunnuntaita,

Outi