Yli 1,5 kuukautta sitten tilaamani langat, Rowanin Classic Yarnsin Natural Silk Aran sävy Aero, tulivat vihdoin viimein ja tämä iltapäivä onkin mennyt niitä silitellessä, nuuhkiessa ja poskea vasten painaessa... Viskoosia, silkkiä ja pellavaa, suloisen pehmeää neulottavaa 550 grammaa. I'm in love! Lankakaupat eivät ole muuten huudelleet ja tätä ihanuutta kannatti odottaa, sillä näppituntuma on ihanampi kuin uskalsin toivoakaan ja väri parempi kuin tietokoneen näytöllä tilausta tehdessä. Kyllä mä taas jaksan lankapaastota vaikka kuinka kauan!

437741.jpg

Puikoilla on vielä Tennessee-pitsineuletakin takakappale, joka valmistunee tänään, mutta hihoista tai etukappaleista ei ole vielä tietoakaan. Kirjoneulelapanen kaipailee itselleen paria ja peukaloa samalla kun miehen villapaita on yhä edelleen jäähyllä... Rowanin Wool Cottonitkin ovat hiipineet kuin varkain komerostaan mallilehtisen myötä, joten puuhaa riittää.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

edit: Pahoittelen sivupohjan muokkauksesta aiheutuvaa häiriötä, mutta valkoiselta pohjalta on omasta mielestäni kaikkein mukavinta(selvintä) lukea tekstiä ja kuvatkin erottuvat paremmin.