Tammikuun alkupuolella aloitetut sukat valmistuivat vasta eilisiltaisella kyläilyreissulla, enkä muista koska sukkien tekemiseen olisi kulunut näin pitkä aika. Varsinaista neulonta-aikaa ei kulunut montaa päivää, mutta kaikki muut jutut kiilasivat puuttuvan sukan edelle. Mutta vihdoin sukka sai parinsa, langanpäät on päätelty ja miestä käytetty valokuvaamaan sukkia:) Tosin omasta otoksestani erottuu sukkien varsien ja jalkapöydän päällä oleva ribbineule paremmin. Lievää pianon väärinkäyttöä, mutta musta on hyvä tausta värikkään sukan kuvaamiseen.

364500.jpg

Lankana on Austermann Step, sävy 05. Ensiksi ajattelin, että en yritäkään saada raitoja kohdilleen, mutta jotenkin Marimekon iskostama Tasaraita-syndrooma sai vallan ensimmäisen sukan valmistuttua ja päätin tehdä kaksi samannäköistä sukkaa - aika hyvin värit osuvat kohdilleen. Lankaa kului sukkiin 66 grammaa. Puikkoina olivat metalliset Addin lyhyet 2,5 mm:n sukkapuikot. Ohje on Nancy Bushin kirjasta Knitting Vintage Socks, oikeilla ja nurjilla ribbineulosta, hyvin jalkaan istuva ranskalainen kantapää ja sädekavennus. Simppelit perussukat, joita pystyi tikuttamaan televisiota katsoessa ja seurustellessa muiden kanssa.

364501.jpg

Isäntä yritti ottaa kuvaa lattianrajasta, niin tottahan meidän linssilude kiilasi kuvaan! Joten esitellään tässä taas kerran kohta kuusi vuotta täyttävä blogikoira, joka on kotoisin täältä. Taustalla sukat;))

Lankahamsterit starttaavat torstaina, joten sitä ennen ei varmasti tule aloitettua enää mitään uutta. Mutta varaston täydennystä on vielä tulossa Laughing Hensiltä (RYC Natural Silk Arania), puikkoja ja ohjeita... sitten pitäisi selvitä mahdollisessa pudotuspelissäkin hetken aikaa! Ainakaan putoamisen syynä ei ole langan loppuminen taloudesta, sillä tammikuun neulontatahdilla lanka tulee riittämään todella pitkäksi aikaa.

Outi