Reissun aikana valmistunut huivi ei päätynyt alkuperäisen suunnitelman mukaiseen pingotukseen, vaan päätin sen kelpaavan sellaisenaan omaan käyttöön langanpäiden päättelyn jälkeen. Valmiille huiville tuli kokoa noin 15 cm x 135 cm, ja lankaa kului täsmälleen kolme kerää, kaksi SNY:n lähettämää ja yksi täydennykseksi hankittu. Tein huivin 40 silmukalla viitosen puikoilla, hieman pidempi olisi saanut olla, mutta en ryhtynyt enää tilaamaan yhtä kerää Noron Silk Gardenia. Pitkästä aikaa perinteisen mallinen kaulahuivi, joka sopii hyvin monen väristen vaatteiden kanssa.

273777.jpg

Harmaat päivät eivät tosiaan tee oikeutta valokuvaamiselle ja väreille, toivottavasti pian tulisi lunta, niin saisi enemmän valoa kuvien ottamiseen. My So Called Scarfia tehdessä violetti ja turkoosi hieman pistivät silmään, mutta oikeastaan ne piristävät huivia erinomaisesti - ne pääsivät hieman yllättämään, kun olivat kerän sisällä.

Eilen tuli postissa iso paketti Vuorelmalta eli ryijytarvikkeet saapuivat. Monta vyyhtiä ihanaa Ryijylankaa ja ohjeet sekä muut tykötarpeet. Palaan ryijyyn heti kun saan joululahjat valmiiksi, ryijyä tehdään hitaasti nautiskellen! Helminallen organisoima Lapaskuu ei ole edistynyt juurikaan, ensimmäinen kirjoneulelapas-kynsikäs on kärkikavennuksissa ilman sormikasosaa eikä varmasti tule ensi viikon perjantaihin mennessä valmiiksi, jos ei ihmettä tapahdu. Tietenkin voisin tehdä pienet lasten lapaset, mutta jotenkin se tuntuu vähän huijaamiselta...

Vihdoin viimein saimme eilen illalla ripustettua verhot paikoilleen, ehkä kuvaan ne myöhemmin. Onko joku kiinnostunut monessa blogissa olevasta valokuvameemistä? Ensin olin ehdottomasti sitä vastaan, mutta toisaalta... mitä te haluaisitte nähdä? Eli mieti 3 kuvaa jotka tahtoisit nähdä. Asioita kodissani tai mitä vain mistä pystyn ottamaan kuvan melko vaivatta. Palataan tähänkin asiaan myöhemmin :)

Mukavaa lauantaita!

Outi