Olen tällä viikolla addiktoitunut Shedir-pipon neulomiseen niin, ettei työtä raaskisi laskea käsistä - Kultalankaa-blogin arpajaisista voitettu luonnonvalkoinen Artesano Alpaca on niin ihanan pehmeää, että välillä täytyy vain silitellä valmista neulepintaa... jos viikonloppuna saisin tuon valmiiksi. Ainakin aamulla oli niin kylmä, että pipoa tarvitaan pikaisesti.

Korttiaskartelut nostivat päätään uusien hankintojen myötä. Huusin ensimmäistä kertaa elämässäni Huuto.netistä ja voitin huudon Fiskarsin Mini ShapeBoss-kohokuviointilaitteesta, joka kotiutui tänään. Haaveissa oli myös kauan leikkuri ja kunnollinen leikkuualusta, joten työpäivän päätteeksi piristin itseäni askarteluliikkeessä... Nälkäisenä ei pitäisi mennä ruokakauppaan, mutta askartelukauppa on näpertelijälle vielä pahempi! Sillä ihan kaikkea ei voi blogissa esitellä...

226786.jpg

Illalla oli pakko tehdä kortteja, yritän huomenna skannailla niitä. Mutta kunnon työvälineillä työskentely oli ihanaa - ei enää vinoon leikattuja korttipohjia, ei nopeasti tylstyvää askarteluveitsenterää... ja joulukortteja syntyi jo ihan mukava määrä ja tyttövauvan kastejuhliin Nalle-kortti.

Tässä tällä kertaa kaikki, telkusta alkaa Tohtori House, joten taidan painua neulomaan!

Outi

P.S. Vielä ehtii huomiseen arvontaan mukaan!