Viime viikonloppuna, kun vihdoin olin saanut valmiiksi ufot, palkitsin itseni näppärällä ostosmatkalla Englantiin. Ufoilun aikana tein itselleni "porkkanalistan" mitä kaikkea tilaan, kun saan työt valmiiksi, mutta Visa ja järki ottivat onneksi voiton Get Knittedin sivuilla shoppaillessa ja ostoslista typistyi huomattavasti alkuperäisestä, varsin pitkästä ostoslistasta. Maanantaina sähköpostissa oli viesti, että paketti on lähetetty ja keskiviikkona ryntäsin postilaatikolle innoissani, samoin eilen, kunnes paketti vihdoin oli tänään postilaatikkoon ahdettuna. Ihanan vihreää Rowanin merinovillan ja puuvillan (50%-50%) sekoitelankaa (Wool Cotton), Opalin Magic-sukkalankaa (75% villaa, 25% polyamidia) ja Lana Grossan Cotton Fantasy- sukkalankaa (45% puuvillaa, 42% villaa ja 13% polyamidia). Wool Cottonista tulee paita, muista langoista sukkia - yllättävää!

119524.jpg

Taustalla näkyy Interweaven julkaisema Knitscene-neulelehti, jossa on tulevan syksyn malleja. Lehti, jota täytyy selailla ajan kanssa ja ajatuksella! Cloverin päättelemiseen tarkoitetut neulat tulevat tarpeeseen, sillä tuntuu, että kaikki talosta löytyvät neulat ovat teräväpäisiä ja pienisilmäisiä - ainoa kunnollinen päättelyneula sanoi työsopimuksensa irti Tennessee- raitapaidan yhteydessä ja päätti katketa ... voimankäytöllä ja kiukulla saattoi olla tekemistä asian kanssa (siis se katkesi siitä kohtaa mihin lanka pujotetaan;)) Lähetyksen mukana tuli ihanalta tuoksuva Calm- tuoksukynttilä, joka saa rauhoittaa neulojan hermoja syksyn pimeinä iltoina - nyt varjossa on +34 astetta, joten en ehkä pistä kynttilöitä palamaan.

Neulontalama alkaa osoittamaan pieniä merkkejä laantumisesta, sillä eilen illalla sain toisen Madder Ribbed Sockin valmiiksi, ja täytyy kyllä myöntää, että se istuu erinomaisesti jalkaan! Siitä innostuneena ryhdyin luomaan 375 silmukkaa Ene's Scarfia varten, mikä jäi kesken - jatkan sitä tänään. Enen huivissa täytyy todennäköisesti vahdata mallikuviota sen verran usein, että se kelpaa vaativammaksi neuleeksi, mutta vielä tarvitsisin jonkun auto/telkkari-neuleen. Täytyy viikonlopun aikana kehitellä jotain vaihtoehtoja.

Mukavaa ja helteistä viikonloppua kaikille!

Outi