Koska tänä viikonloppuna on sekä 1-vuotissynttärit että ristiäiset, niin tottahan niihin täytyi kortit itse tehdä. Toinen syy oli se, että kastejuhla-kortteja oli tosi vähän ja melkein kaikissa oli kastemekon kuva - ei näyttänyt kovin kivalta! Tuumasta toimeen, synttärikortti näytti tältä:

100398.jpg

Skannaus tuntuu hieman vääristävän taustana olevan vaaleanvihreän kartongin väriä, mutta livenä se on kivan näköistä. Ääriviivatarroja, kaksipuolista teippiä ja akvarellivärikynät nallen värittämiseksi. Nopea ja yksinkertainen tehdä, kun tekemiseen jäi aikaa alle kymmenen minuuttia...

Kastejuhlakortti valmistui yön pimeinä tunteina. Ristipistoja ja askartelua - tässä blogissa siis joskus innostutaan ristipistoista! Valmis kortti näyttää tällaiselta:

100747.jpg

Teddykarhun malli on The World of Cross Stitching-lehden sadannen numeron välissä olevasta liitteestä, lehti on julkaistu elokuussa 2005. Lankojen osalta jouduin tekemään vähän muutoksia, nallen vaaleimmat osat ovat hieman liian vaaleita ja rusetista tein tietenkin sinisen poikavauvan korttiin sopivaksi enkä vihreää. Pienenkin kuvion tekemiseen menee yllättävän paljon aikaa!

Appiukon syntymäpäiviä onneksi vietetään myöhemmin, koska sekä lahja että kortti ovat vielä mustan aukon peitossa!

Skannaus saa ääriviivatarroista näyttämään vähän kiertyneiltä, mitä ne eivät oikeasti ole. Jälkimmäisessä kortissa värit eivät muuten muuttuneet kovin paljoa. Valokuvaamalla saan kyllä omasta mielestäni mukavampaa esiteltävää, koska minä ja skanneri vasta tutustutaan toisiimme, vaikka ko. vehje on tuossa ollut jo todella kauan... hiljaa hyvää tulee:)

Mukavaa sunnuntaita,

Outi