Pirren innoittamana laitoin minäkin ilmoittautumisen Mystery Stole 3:n neulontaan. En ole vielä koskaan neulonut suorakaiteenmallista pitsihuivia, en kokeillut helmien yhdistämistä neulepintaan... joten pakkohan sinne oli ilmoittautua! Nyt ankaran pohdinnan alla on oikea sävy, sillä ajatuksissa on neuloa huivi kaksinkertaisesta Grignascon Merinosilkistä. Olisiko musta hyvä? Se ainakin sopisi juhlahuiviin ja olisi ajattoman värinen.. Entäpä helmet? Jos teen mustasta langasta, niin sopisiko siihen parhaiten kirkkaat, harmaat vaiko mustat helmet? Helmimeressä oli toinen toistaan mielenkiintoisempia helmiä.. hematiitti voisi olla yksi vaihtoehto... Ensimmäinen vihje tulee kesäkuun lopussa, joten sitä ennen olisi kiva ehtiä tekemään mallitilkku. Toisaalta voisi olla järkevää odottaa, että kaikki vihjeet ovat kasassa ja neuloskella keskeneräisyyksiä -  järkevää, mutta ei mielenkiintoista!

Hepsi oli tänään saanut blogiarpajaispaketin, joka taisi olla ihan mieluinen:) Hauskaa ilahduttaa tuntematonta kanssaneulojaa, jonka kanssa on kuitenkin yhteisiä tuttuja! Pieni maailma.. Mutta tällainen paketti oli palkintona: erilaisia lankoja, hyväntuoksuista kalla-rosmariinisaippuaa sekä Fazerin suklaata, joka ei halunnut poseerata auringonpaisteisella pihalla.

657519.jpg

Yksi ufo tuli tänään tiensä päähän: nopealla ranneliikkeellä nykäisin pyöröpuikon irti miehen puseron takakappaleesta ja purin koko tekeleen. Kun pelkkä ajatus koko puseron tekeleen jatkamisesta aiheutti vastenmielisyyttä ja puistatuksia, niin tuskin sitä olisi koskaan tullut tehtyä valmiiksi. On siinäkin saavutus ufojen tuhoamisen saralla - aikaisemmin yksi pieni ristipistotyö koki vielä karumman kohtalon ja päätyi roskikseen ja nyt tämä. Olisihan se ihan mukavaa saada jotain valmiiksikin!

Neulomisiin,

Outi