Kotikatsomon maanantai-illan elokuvaa katsellessa tuli tikutettua toinen Lichen Ribbed Sock- mallilla neulottu sukka valmiiksi (malli on siis Nancy Bushin kirjasta Knittinga Vintage Socks - New Twists on  Classic Patterns) ja aloittua toisen resori. Lankana on pirteänvärinen Lana Grossan Meilenweit Cotton Fantasy ja puikkoina 2,5 mm bambut. Sukan walesilainen kantapää ja tähtisädekavennus pitivät työn mielenkiintoisena loppuun asti - ilman niitä ohuella langalla tehtävässä sukassa tulisi aika pitkäksi! Bambuiset puikot ovat koetuksella käsittelyssäni, kun kärjessä neulotaan kolme silmukkaa nurin yhteen, onneksi vielä ei ole yksikään katkennut.

145133.jpg

Huomenna on aikainen herätys työmatkalle Tampereelle. Jos hyvä tuuri käy, niin ehdin käymään Koskikeskuksessa sijaitsevassa käsityöliikkeessä, mutta seurueen tuntien niin ei tule käymään... Onneksi ensi viikolla suuntamme pitkäksi viikonlopuksi Pärnuun, josta monet ovat tehneet edullisia löytöjä. Ainakin Addin puikkojen, merinovillan ja liukuvärjätyn villalangan suhteen odotukset ovat korkealla. Kaikki vinkit Pärnun suhteen otetaan ilomielin vastaan - Tallinnan osalta lankakauppoja on tullut jo koluttua, mutta Pärnu on valloittamatta:)

Joten täytyy tänään neuloa huomisenkin edestä, onneksi lämpömittari näyttää enää vain +24 astetta, mikä tuntuu jo hieman viileältä kolmenkymmenen asteen jälkeen. Ehkä nyt tarkenisi tehdä Eneäkin, joka on edistynyt neljänteen osioon...

Outi