Pöllöt ovat parin viime kuukauden aikana huhuilleet useammassa blogissa neulepaidoissa, liiveissä ja villatakeissa ja lennähtäneet samalla tämän neulojan to-do- listalle odottelemaan vuoroaan. Ravelryn aarreaitasta löysin ihanien pöllölapasten ohjeen ja olin ihan myyty - just passelit tyydyttämään pahimman pöllöilyhalun!

Joten lankalaatikosta vaaleanharmaata La Alpacaa kaksinkertaisena, 4 mm:n ja 4,5 mm:n puikot ja ensimmäinen lapanen valmistui muutamassa tunnissa ja toinenkin heti seuraavana iltana. Tosin silmiään nämä pöllöt joutuivat odottelemaan useamman päivän, kun sopivia nappeja ei ollut enkä ole ehtinyt kiertelemään nappikaupoissa. Tänään sitten ompelin tummanharmaalla alpakalla silmät linnuille ja leikkelin pahvista "lapaspingottimet" kuvausta varten.

Jocelyn Tunneyn Give a Hoot -lapasmalli löytyy ilmaiseksi Ravelrystä. Erityisesti näissä lapasissa pidin peukalokiilan ulkonäöstä:

Istuvat käteen erinomaisesti, mutta olisivat saaneet olla inan isommat. Mutta kivat lahjalaatikon täytteet näistä tulivat.

Edellisen postauksen Lotus Blossom Tank odottelee pääsevänsä väriaineen kanssa kylpemään jahka saa sopivia seuralaisia. Valkoinen toppi talvisen kalpeaa ihoa vasten ei näyttänyt kovin pirteältä... Värikylpyä odotellessa tikuttelen seuraavaa isompaa projektia eli alpakkaista neulepaitaa itselleni. Hidasta, mutta toivottavasti palkitsevaa.

Outi