Jihuu! Jippii!! Vihdoinkin sain kaikki keskeneräiset neuleet valmiiksi, arvatkaa onko hieno olo? Butterfly-neule valmistui muutama minuutti sitten ja ryntäsin iltavalaistuksessa pihamaalle sitä kuvaamaan. Joten, tässä on viimeisen ufon muodonmuutos fufoksi:

115224.jpg

Aikaisemmin päivällä kävin kummitytön kanssa shoppailemassa, ja neiti ihastui 7-veljeksen vaaleanpunaiseen moniraitaan, jota piti ostaa neljä kerää tulevaa villatakkia varten. Malli takkiin on vielä hakusessa, toivomuksena oli vetoketjullinen takki eikä palmikoita... pitää ryhtyä suunnittelemaan, onneksi niin paksusta langasta tehtyä vaatetta ei heti tarvita. Citymarketissa oli langat tarjouksessa, raidallinen 7-veljestä maksoi 4,89 €/kerä. CM:n hyllystä heitin mukaan myös Novitan 40 cm:n mittaisen 3 mm pyöröpuikon, joka osoittautui varsin kalliiksi: 4,99 €, sillä Vapaa Valinta oli ottanut Novitan puikot myös valikoimiinsa ja siellä 60 cm:n 3,5 mm pyöröpuikko maksoi 2,50 € ja 2,5 mm 40 cm:n puikko 1,95 € - tiedän ensi kerralla... Addeja ei tästä länsisuomalaisesta kaupungista löydä kuin muutamia kokoja ja pääntien tekoa varten en viitsi maksaa puikosta yli kahdeksaa euroa.

115344.jpg

Mitäpä tästä eteenpäin? Keskeneräiset neuleet on valmiina ja puikoille pitäisi saada ainakin muutamia töitä - joku matkalle otettavaksi, joku kinkkinen ja jotain muutakin. Taidan kuitenkin palkita itseni poikkeamalla Get Knittedillä:) Mieskin nyökkäili ajatukselle "pienestä" palkintomatkasta... katsotaa kuinka pitkä tilaus tulee.

Outi